Kochani z ogromną radością po raz kolejny zapraszamy Was na brunch w naszym ogrodzie

Dodatkowo w trakcie brunchu będą prowadzone warsztaty „Herbatki z łąki” podczas, których poznacie tajniki ziołowych mieszanek prosto z okolicznych łąk i pól. Dowiecie się, na co mogą nam pomóc, a jakie lepiej omijać z daleka. Takie herbaty skrywają nieocenione bogactwo witamin i szalenie ciekawych smaków!
Warsztaty poprowadzi Agata Łoś właścicielka firmy @Klub Gniazdko, marki @Widoczki i sekrety i @Tęczówka. Od wielu lat działa na terenie całej Polski prowadząc zajęcia będące połączeniem botaniki, sztuki i ekologii.
Podczas warsztatów każdy Uczestnik spróbuje uprzednio przygotowanych ziołowych naparów oraz własnoręcznie wykona dwie „herbatkowe” kompozycje, by cieszyć się ich aromatem po powrocie do domu. Mieszanki zostaną zapakowane w eleganckie, wielorazowe probówki

W trakcie wydarzenia będzie obowiązywać również specjalne menu lunchowe spoza naszej karty. Nie zabraknie też pysznej lemoniady oraz lekkich koktajli alkoholowych, więc zachęcamy do spędzenia całego dnia z nami

Tylko kilka stolików będzie objętych rezerwacją, a przy pozostałych będzie obowiązywać zasada "kto pierwszy ten lepszy", więc zachęcamy do szybkiego kontaktu

Oczywiście możecie zabrać ze sobą koc i rozgościć się też na trawie
11:00 - 14:00 Menu brunch
12:00 – 13:30 Warsztaty „Herbatki z łąki”
13:00 - 17:00 Menu lunch
Koszt udziału w warsztatach „Herbatki z łąki” to 70 zł/os. Dodatkowo dla wszystkich Uczestników – 10% zniżka na zestawy brunchowe i lunchowy.
Rezerwacja stolików oraz zapisy na warsztaty:

665 051 200

n.boguszynska@palacmojecice.com
*Zestawy brunchowe będą serwowane do stolików na porcelanie, a na kocach w opakowaniach jednorazowych.
Brunch 65 zł/os.
Burger wołowy, sos bbq, warzywa, pikle
Frytki z halloumi, domowy ketchup
Sałata z polnych ziół i kwiatów
Ciasto owocowe
Brunch Wege 65 zł/os.
Burger wege, sos bbq, warzywa, rukola
Frytki warzywne, domowy ketchup
Sałata z polnych zioł i kwiatów
Ciasto owocowe
Lunch 55zł/os.
Chłodnik pomidorowo-arbuzowy
Domowe spaghetti, pesto z czosnku niedźwiedziego, orzechy pini, parmezan