Nasza filozofia
Nasza filozofia jest bardzo prosta. Z pola do stołu. Dla nas wszystko zaczyna się od produktu i jego jakości. Naszym celem jest samowystarczalność. Jesteśmy rolnikami. Hodujemy własne krowy, które dostarczają nam najlepszej jakości, niepasteryzowane mleko, z którego robimy dla Was, tradycyjnymi metodami, masło, sery, śmietanę czy maślankę. Warzywa z naszych pól rosną w naturalnych warunkach, na naturalnych nawozach. Mamy pełną kontrolę nad tym, kiedy zostaną zasadzone i zebrane. Zaczynamy eksperymentować z hodowlą ziół, jadalnych kwiatów, starych odmian pomidorów. Z pobliskich lasów zbieramy grzyby, owoce i dzikie, zapomniane rośliny. Pozostałe produkty kupujemy od lokalnych, polskich dostawców, których produkty wytwarzane są uczciwie, zgodnie z naturą i naszą filozofią.
Nasza kuchnia
Nasza kuchnia odzwierciedla naszą filozofię. Naturalne produkty, wytwarzane tradycyjnymi metodami w autorskiej odsłonie. Nie chcemy tylko karmić, chcemy Was poruszyć naszymi daniami i zaszczepić w Was naszą pasję.
Restauracja jest czynna w godzinach:
Poniedziałek - Czwartek 13:00 - 20:00
Piątek - Sobota 13:00 - 21:00
Niedziela 13:00 - 19:30