Z okazji Walentynek zapraszamy Was na wyjątkowe wydarzenie, które rozgrzeje Wasze serca i podniebienia! Przez trzy dni, od 14 do 16 lutego w naszej restauracji 4 Pory odbędą się magiczne wieczory, które zapewnią romantyczne chwile✨
Przygotowaliśmy dla Was niezapomniane kolacje degustacyjne, które zaspokoją nawet najbardziej wymagające podniebienia. Nasze menu to prawdziwa uczta dla zmysłów, do których zaprezentujemy Wam również starannie dobrane wina, idealnie komponujące się z serwowanymi potrawami.
I to jeszcze nie koniec zaplanowanych atrakcji!
W dzień Walentynek 14 lutego zadbamy dodatkowo o romantyczną atmosferę - muzyką na żywo, którą zapewni duet smyczkowy Impressione Duo, grający ballady o miłości i muzykę filmową.
Przyjdźcie z ukochaną osobą, przyjaciółmi lub rodziną i spędźcie razem niezapomniany czas! To idealna okazja, aby celebrować nie tylko miłość, ale też przyjaźń :)
Harmonogram kolacji:
14.02 piątek 19:00 Kolacja degustacyjna (6 dań) | degustacja win (4 kieliszki) | muzyka na żywo
15.02 sobota 19:00 Kolacja degustacyjna (6 dań) | degustacja win (4 kieliszki)
16.02 niedziela 18:00 Kolacja degustacyjna (6 dań) | degustacja win (4 kieliszki)
Ilość miejsc ograniczona, więc nie czekajcie! Zarezerwujcie swoje miejsce już dziś!
Rezerwacje degustacji: n.boguszynska@palacmojecice.pl | tel. 665 051 200
Rezerwacje pakietów z noclegiem: kontakt@palacmojecice.pl | tel. 665 051 300
Pełny pakiet walentynkowy: https://palacmojecice.pl/oferta-online/walentynkowa-uczta-zmyslow-all-676431
Cena kolacji degustacyjnej z muzyką na żywo w dniu 14.02: 460 zł / os.
Cena kolacji degustacyjnej w dniach 15-16.02: 370 zł/os.
Cena degustacji win: 140 zł/os. (opcjonalnie)
* W dniach 14-15.02 restauracja a’la carte czynna w godzinach 13:00-17:00
* W dniu 16.02 restauracja a’la carte czynna w godzinach 13:00-16:00
Menu
amuse
okładniczki | yuzu | koper włoski | ogórek
krem z topinamburu | wanilia | mleko | słonecznik | gruszka
langustynka | kawior antonius 5*| kwaśna śmietana | seler naciowy | jabłko granny smith
intermezzo
gołąb | smardze | ciasto francuskie | szpinak | jeżyny
polędwiczka cielęca | pietruszka | trufla zimowa | migdały | por
jogurt | biała czekolada | mandarynka | kardamon
petit fours
Menu vege
nori | boczniak | yuzu | koper włoski | ogórek
krem z topinamburu | wanilia | mleko | słonecznik | gruszka
jackfruit | tapioka | kwaśna śmietana | seler naciowy | jabłko granny smith
intermezzo
nerkowce | smardze | ciasto francuskie | szpinak | jeżyny
ser mojęcicki | miód akacjowy | pietruszka | trufla zimowa | migdały por
jogurt | biała czekolada | mandarynka | kardamon
petit fours