Kochani już od jakiegoś czasu razem z naszym Szefem Kuchni, Patrycją Nawrocką z Wine Thinking i pracownią florystyczną Wili Wianki pracujemy nad bardzo wyjątkowym wydarzeniem. W końcu przyszedł dzień kiedy możemy się z Wami podzielić szczegółami naszego niesamowitego projektu!
Z ogromną radością zapraszamy Was na bardzo kameralną i niepowtarzalną kolację degustacyjną przy wspólnym stole, połączoną z komentowaną degustacją polskich win i w otoczeniu przepięknych dekoracji kwiatowych.
Termin naszego wydarzenia jest nieprzypadkowy, ponieważ przypada on na początek bardzo kolorowego okresu w Polsce zwanego Babim Latem.
Babie Lato to czas ciepłej, słonecznej pogody na początku jesieni, który obfituje w wiele wartościowych produktów oraz kwiatów, dlatego będzie ciekawym motywem przewodnim naszej kolacji.
Tak jak wspomnieliśmy spotkanie będzie miało charakter bardzo kameralny, liczba miejsc jest mocno ograniczona.
Koszt udziału w kolacji 390 zł / os. (6 dań, 6 kieliszków)
Zapraszamy do rezerwacji miejsc:
e-mail n.boguszynska@palacmojecice.pl
tel. +48 665 051 200
Zainteresowanych również noclegiem tego dnia zapraszamy do kontaktu z recepcją:
e-mail kontakt@palacmojecice.pl
tel. +48 665 051 300
*Dla osób, które chciałyby dojechać do nas pociągiem istnieje możliwość trasportu z dworca kolejowego w Wołowie do Pałacu
Menu
foie gras | miód wrzosowy | syrop z kwiatów bzu | malina | brioche
przepiórka | lawenda | czerwona kapusta | gorczyca | żurawina
zając | jabłko | aronia | gryka | dynia | dymka
przegrzebki | tapioka | gruszka | imbir | ogórek
sielawa | raki słodkowodne | ziemniak | chrzan | kalarepa | rzodkiewki
dynia | imbir | yuzu | śmietanka
*istnieje możliwość zamówienia menu wegetariańskiego