Gęsina w roli głównej
  1. Strona główna
  2. Wydarzenia
  3. Szczegóły aktualności

Wydarzenia

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

Gęsina w roli głównej

11 października 2024

08-11.11.2024 

Święto św. Marcina ma swoje niezwykłe tradycje kulinarne, a w Polsce jednym z symboli tego dnia jest gęś.

Z tej okazji Restauracja 4 Pory zaprasza na wyjątkowe kulinarne przeżycie! Nasz Szef Kuchni przygotował specjalne menu, w którym gęsina gra główną rolę. Możecie liczyć na tradycyjne smaki i starannie dobrane dodatki z nowoczesnym sznytem, które z pewnością zachwycą Wasze podniebienia.

Dodatkowo Patrycja Nawrocka przygotowała dla Was specjalną selekcję win, których aromaty idealnie komponują się z naszymi daniami.

Te wyjątkowe połączenia smakowe będzie można spróbować w formie a'la carte oraz kolacji degustacyjnej z degustacją win.

Zarezerwuj stolik już dziś i przeżyj niezapomniane chwile w towarzystwie rodziny i przyjaciół!

 

Menu z gęsiną a’la carte 08-11.11.2024

Rezerwacje stolików: tel. 665 051 300 | kontakt@palacmojecice.pl

Kolacja degustacyjna z degustacją win 08-09.11.2024 I godz.19:00 I liczba miejsc ograniczona

Cena menu: 220 zł/os.

Cena degustacji win: 140 zł/os. (opcjonalnie)

Rezerwacje degustacji: tel. 665 051 200 | n.boguszynska@palacmojecice.pl

*Przez wszystkie dni wydarzenia w Restauracji 4 Pory będzie obowiązywać również aktualne jesienne menu.

 

Menu degustacyjne

terrina z gęsi w cieście francuskim | orzechy laskowe | żurawina | musztarda
consomme gęsie | podwędzana pierś z gęsi | śliwka | enoki
foie gras | pigwa | jabłko | owies
intermezzo
noga z gęsi | dynia | brukselka | cytrusy
pierożki z sercem gęsim | kalarepa | czarny bez | czerwona kapusta
biały mak | marakuja | czekolada | kataifi

Menu a'la carte

terrina z gęsi w cieście francuskim | orzechy laskowe | żurawina | musztarda
consomme gęsie | podwędzana pierś z gęsi | śliwka | enoki
noga z gęsi | dynia | brukselka | cytrusy
biały mak | marakuja | czekolada | kataifi

 

ul. Główna 5
56-100 Wołów, PL

mobile nav bg
Zobacz na mapie
Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Zapisz się do newslettera i otrzymuj informacje o nowościach i specjalnych wydarzeniach.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij