W dniach 7–11 listopada zapraszamy do Restauracji 4 Pory na wyjątkowy weekend z gęsiną – w dwóch odsłonach: menu à la carte oraz menu degustacyjne z selekcją win.
Nasz Szef Kuchni - Marek Mazurkiewicz, stworzył menu, które łączy tradycję z autorską świeżością. Gęsinę podamy w różnych odsłonach, które podkreślą charakter mięsa i jego smak.
Menu z gęsiną a’la carte | 7–11 listopada
Rezerwacje stolików: +48 665 051 300 | kontakt@palacmojecice.pl
Menu degustacyjne z selekcją win | 7–8.11 listopada | godz. 19:00
Cena kolacji degustacyjnej: 320 zł/os.
Cena degustacji win: 140 zł/os. (opcjonalnie)
Rezerwacje degustacyjne: +48 665 051 200 | sprzedaz@palacmojecice.pl
Wieczór z noclegiem: https://palacmojecice.pl/oferta-online/wieczor-z-gesina-all-886342
* W dniach 7-8.11 restauracja a’la carte czynna w godzinach 13:00-17:00
Menu a'la carte
barszcz na gęsinie | żołądki gęsie | twaróg mojęcicki | wędzona śliwka
pierś z gęsi | sezam | miso | cytrusy
noga z gęsi | dynia | szalotka | dukka
biały mak | pomarańcza | daktyle | rokitnik | czekolada
Menu degustacyjne
amuse
barszcz na gęsinie | żołądki gęsie | twaróg mojęcicki | wędzona śliwka
pierś z gęsi | sezam | miso | cytrusy
kaszanka gęsia | jabłko | cebulki | pigwowiec
intermezzo
noga z gęsi | dynia | szalotka | dukka
żołądki gęsie | soczewica | marchew | orzechy włoskie
biały mak | pomarańcza | daktyle | rokitnik | czekolada
petit fours