Sylwester 2025/2026
  1. Strona główna
  2. Wydarzenia
  3. Szczegóły aktualności

Wydarzenia

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

Sylwester 2025/2026

16 listopada 2025

31 grudnia 2025 

Wyjątkowy wieczór, który zacznie Nowy Rok w najlepszym stylu.

Zapraszamy na elegancki, kameralny wieczór sylwestrowy w Restauracji 4 Pory. To noc, w której celebrujemy początek nowego roku w rytmie wykwintnej kuchni, nastrojowej muzyki i atmosfery pałacowych wnętrz.

Wieczór rozpoczniemy o 19:00 kieliszkiem wina musującego, a następnie podamy 5-daniowe menu degustacyjne przygotowane przez naszego Szefa Kuchni, Marka Mazurkiewicza. Każde danie to osobna historia — łącząca sezonowe składniki, finezję pracy kuchni i autorskie podejście do tradycji.

Po kolacji zapraszamy do eleganckiego bufetu finger food oraz słodkich akcentów, które będą towarzyszyć dalszej części wieczoru. Przez cały czas trwać będzie muzyka na żywo, w subtelnym, eleganckim brzmieniu, która otuli cały wieczór aż po północ. O magicznej godzinie 0:00 wzniesiemy wspólny toast winem musującym, a wydarzenie potrwa do godz. 1:00.

Sylwester w Pałacu Mojęcice to wieczór pełen smaku, nastroju i pięknie rozpoczętych chwil. Nie bal — lecz subtelna, kameralna celebracja, która podkreśli wyjątkowość nadchodzącego roku.

Cena kolacji sylwestrowej: 580 zł/os.

Rezerwacje: 

+48 665 051 200  |  sprzedaz@palacmojecice.pl 

 

Menu degustacyjne

amuse
tom kha | krewetki | makrela | por | kokos | limonka
ravioli z dziczyzną | parmezan mojęcicki | trufla zimowa 
intermezzo
policzek wołowy | ziemniak | chrzan | śliwka | grzyby
perliczka | seler | szalotka | kalafior | orzechy laskowe 
marchew | creme fraiche | czekolada | orzechy 
petit four

Bufet

dziki łosoś | ryż | kokos
polędwica wołowa | czarny czosnek | orzechy
ser mojęcicki alpejski | wędzony twaróg | pietruszka

tartaletki chałwowe z cytryną | czekoladowo-orzechowe | owocowe z mscarpone
sernik z mojęcickiego twarogu z cytrusami

ul. Główna 5
56-100 Wołów, PL

mobile nav bg
Zobacz na mapie
Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Zapisz się do newslettera i otrzymuj informacje o nowościach i specjalnych wydarzeniach.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij